Triple A – New Year’s Ball

Het Nationale Vuurwerk presenteert:

Triple-A

New Year’s Ball!

Vier de geboorte van het nieuwe jaar op de beste locatie die Rotterdam rijk is. Want pal naast de Erasmusbrug organiseert het Nationale Vuurwerk een exclusief feest waar je bij moet zijn: Triple A – New Year’s Ball. Tijdens de eerste editie van Triple A – New Year’s Ball dans jij de nacht kapot op de beats van de fijnste DJ’s, hef je het glas op de komst van het nieuwe jaar en geniet je van het ultieme uitzicht op de grootste en meest spectaculaire vuurwerkshow van Nederland: Het Nationale Vuurwerk!

Triple A – New Year’s Ball opent de poorten om 21.00 uur, waarna Rotterdam’s first & foremost DJ’s de laatste uren van 2018 stukdraaien met het beste dat hun platenkoffers te bieden hebben. Kortom, een avond en nacht vol klassiekers, eendagsvliegen, evergreens en wereldhits om je vingers bij af te likken.

Om 24:00 uur sta jij op de kade aan de voet van de Erasmusbrug en zie je de hemel veranderen in een ongeëvenaard inferno. Dit alles uiteraard onder het genot van een heerlijk glas champagne. Na afloop van de vuurwerkshow feesten we binnen vrolijk verder tot in de kleine uurtjes. Zorg dat je er snel bij bent, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Oftewel, vol = vol!

Waar: Leuvehoofd, Rotterdam (noordzijde Erasmusbrug)
Wanneer: 31 december, 21:00 tot 04:00