Oud & Nieuw Cruise

Vier Oud & Nieuw 2018 met P&O Ferries.

Wil jij gezellig met familie en vrienden aan boord van een schip oudejaarsavond vieren, heerlijk dineren, oliebollen eten en met champagne het nieuwe jaar inluiden? Wat denk je van het perfecte uitzicht op de Erasmusbrug, live entertainment met de Holland Show Band en een heerlijk bed binnen handbereik om uit te rusten na afloop van het feest?
Begin 2019 in stijl aan boord van de Pride of Rotterdam. Stap aan boord in Europoort en vaar mee  met P&O Ferries naar de Erasmusbrug waar het spektakel is afspeelt (weersafhankelijk * zie algemene voorwaarden).

INBEGREPEN IN HET PAKKET:
* diner- en ontbijtbuffet
* live entertainment
* champagne én een oliebol om middernacht
* 2 persoons binnenhut met douche en toilet
* gratis parkeren bij de P&O Ferries terminal

Boek nu!


*Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de avond zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren wordt.

Promotionele voorwaarden Oud & Nieuw feest 2018
De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor het Oud & Nieuw feest op de Pride of Rotterdam op 31 december 2018. Boekingen dienen vóór 30 december gemaakt te zijn. De getoonde prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen in een 2 persoons binnenhut met stapelbed. Toeslagen zijn van toepassing voor 1-persoons boekingen, ander hut typen en maaltijden in het a la Carte restaurant. Bij reservering van het restaurant t.t.v. de boeking heb je keuze uit optie 1 ( 17.30-19.30.uur), of optie 2 (20.00-22.00) . Voor grote groepen kunnen wij geen garantie geven voor de gemaakte tijdkeuze. Minimum adviesleeftijd is 12 jaar i.v.m programma aanbod voor volwassenen. Wegens veiligheidsvoorschriften is het verboden vuurwerk mee te nemen. Je dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Inchecken kan tot uiterlijk 19:30 uur. Kleding advies is feestelijk. Bij onvoldoende deelname behoud P&O Ferries zich het recht om het Oud & Nieuw feest te annuleren tot uiterlijk 17 december 2018 met restitutie van de betaalde arrangementprijzen. Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de avond zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren gaat worden. Indien varen niet mogelijk is, blijft het schip afgemeerd liggen bij de P&O Ferries Terminal in Rotterdam/Europoort en zal het Oud & Nieuw feest aan boord gewoon doorgaan. Restitutiegeld voor de betaalde arrangementen is niet mogelijk. Het is niet mogelijk van boord te gaan nadat de loopbrug is ontkoppeld tot de volgende ochtend. Bij afvaart naar en aanmeren in Rotterdam Centrum is het ook niet mogelijk aan/van boord te gaan. Parkeerplaats bij P&O Ferries terminals in Rotterdam is gratis. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud. Aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere aanbieding of korting. Volledige Promotionele Voorwaarden en Algemene Voorwaarden van toepassing en verkrijgbaar op poferries.com.