Oud & Nieuw Minicruise 2021

Als er een vuurwerkshow is waar je geweest moet zijn, dan is dat zeker Het Nationale Vuurwerk! En deze show kun je dit jaar weer uitstekend zien tijdens de Oud & Nieuw minicruise aan boord bij P&O Ferries*.

Het wordt een jaarwisseling om nooit te vergeten. Vaar mee en vier het feest aan boord. P&O Ferries zorgt weer voor live entertainment, de traditionele oliebol en een glas bubbels om te toosten op het nieuwe jaar. Klaar met feesten? Een opgemaakt bed en handdoeken liggen klaar in de cabin.

Er zijn 2 restaurants aan boord waar je tijdens deze minicruise kunt dineren; ons a-la carte restaurant, de Brasserie, waar er een 5 gangen diner geserveerd wordt. Liever dineren in ons buffet restaurant “The Kitchen”? Er staan diverse koude & warme gerechten en een overheerlijk dessert assortiment opgesteld, er is voor ieder wat wils.
Arrangementen beschikbaar vanaf €109 p.p. Klik hier voor meer informatie en boekingen

P&O Ferries Oud & Nieuw

Belangrijke informatie:

P&O Ferries houdt zich aan de ten tijde van het evenement geldende COVID-19 maatregelen als gesteld door de Nederlandse overheid. Het overleggen van een corona toegangsbewijs is verplicht om aan boord te stappen. Indien wij door COVID gerelateerde omstandigheden het event moeten annuleren, worden reeds betaalde arrangementen volledig gerestitueerd.

* weersafhankelijk, Zie algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor het Oud & Nieuw feest op de Pride of Rotterdam op 31 december 2021. Boekingen dienen voor 30 december gemaakt te zijn. De getoonde prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen in een 2 persoons binnenhut met stapelbed. Toeslagen zijn van toepassing voor 1-persoons boekingen, ander hut types en dineren bij ons aan boord. P&O Ferries houdt zich aan de ten tijde van het evenement geldende COVID-19 maatregelen als gesteld door de Nederlandse overheid. Het overleggen van een corona toegangsbewijs is verplicht om aan boord te stappen. Indien wij door COVID gerelateerde omstandigheden het event moeten annuleren, worden reeds betaalde arrangementen volledig gerestitueerd. Bij reservering van het buffet restaurant t.t.v. de boeking heb je keuze uit optie 1 (17.30-19.30.uur), of optie 2 (20.00-22.00 uur). Voor grote groepen kunnen wij geen garantie geven voor de gemaakte tijdkeuze. Minimum adviesleeftijd is 12 jaar i.v.m. programmering voor volwassenen. Wegens veiligheidsvoorschriften is het verboden vuurwerk mee te nemen. Je dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Inchecken kan tot uiterlijk 19:30 uur. Kleding advies is feestelijk. Bij onvoldoende deelname behoud P&O Ferries zich het recht om het Oud & Nieuw feest te annuleren tot uiterlijk 17 december 2021 met restitutie van de betaalde arrangementprijzen. Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de avond zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren gaat worden. Indien varen niet mogelijk is, blijft het schip afgemeerd liggen bij de P&O Ferries Terminal in Rotterdam/Europoort en zal het Oud & Nieuw feest aan boord gewoon doorgaan. Restitutiegeld voor de betaalde arrangementen is dan niet mogelijk. Het is niet mogelijk van boord te gaan nadat de loopbrug is ontkoppeld tot de volgende ochtend. Bij afvaart naar en aanmeren in Rotterdam Centrum is het ook niet mogelijk aan/van boord te gaan. Parkeerplaats bij P&O Ferries terminals in Rotterdam is gratis. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud. Indien u om wat voor reden dan ook zelf wilt annuleren worden arrangementen niet terugbetaald. U dient dit zelf bij uw reisverzekering te declareren of u kunt het ticket doorverkopen aan iemand anders. Een naamwijziging doorvoeren is kosteloos.