Vier Oud & Nieuw 2017 met P&O Ferries.

Wat is jouw idee van een fantastische oudejaarsavond? Champagne, lekker eten en een feestelijke sfeer? Wat denk je van het perfecte uitzicht op het vuurwerk bij de Erasmusbrug, live entertainment en een heerlijk bed binnen handbereik om uit te rusten na afloop? En aangezien je in Nederland bent, bieden we je ook de traditionele oliebol aan om middernacht.
Begin 2018 in stijl aan boord van de Pride of Rotterdam. Stap aan boord in Europoort en vaar met P&O Ferries mee over de Nieuwe Maas naar de Erasmusbrug waar het spektakel zich afspeelt (weersafhankelijk* zie algemene voorwaarden.)

INBEGREPEN IN HET PAKKET:
* diner- en ontbijtbuffet
* live entertainment
* champagne én een oliebol om middernacht
* 2 persoons binnenhut met douche en toilet
* gratis parkeren bij de P&O Ferries terminal

Boek nu!


*Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de avond zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren wordt.

Promotionele voorwaarden Oud & Nieuw feest 2017
De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor het Oud & Nieuw feest op de Pride of Rotterdam op 31 december 2017. Boekingen dienen voor 31 december 2017 gemaakt te zijn. De getoonde prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen in een 2 persoons binnenhut met stapelbed. Toeslagen zijn van toepassing voor 1-persoons boekingen, ander hut typen, drankvouchers en maaltijden in het a la Carte restaurant. Drankvouchers dienen voor 31 december 2017 besteld en betaald te zijn. Op de dag van afvaart en aan boord worden er geen drankvouchers meer verkocht. Minimum adviesleeftijd is 12 jaar i.v.m. programma aanbod voor volwassenen. Wegens veiligheidsvoorschriften is het verboden vuurwerk mee te nemen. Je dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Inchecken kan tot uiterlijk 19.30 uur. Kleding advies is feestelijk. Bij onvoldoende deelname behoud P&O Ferries zich het recht om het Oud & Nieuw feest te annuleren tot uiterlijk 15 december 2017 met restitutie van de betaalde arrangementprijzen. Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de avond zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren gaat worden. Indien varen niet mogelijk is, blijft het schip afgemeerd liggen bij de P&O Ferries terminal in Rotterdam/Europoort en zal het Oud & Nieuw feest aan boord gewoon doorgaan. Restitutiegeld voor de betaalde arrangementen of drankvouchers is niet mogelijk. Het is niet mogelijk van boord te gaan nadat de loopbrug is ontkoppeld tot de volgende ochtend. Bij afvaart naar en aanmeren in Rotterdam Centrum is het ook niet mogelijk aan/van boord te gaan. Parkeerplaats bij P&O Ferries terminals in Rotterdam is gratis. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud. Aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere aanbieding of korting. Volledige Promotionele en Algemene Voorwaarden van toepassing en verkrijgbaar op de website van P&O Ferries.